« Yritys


Custom Fabrication


Moottorit ja sylinterikannet


Amerikkalaiset


Euro + Japanilaiset


Moottoripyörät


VENOLIA - Mittatilausmännät


JESEL - Venttiilikoneiston osat


FERREA - Venttiilit


GOODSON - Tarvikkeet ja työkalut


 

Moottorit ja sylinterinkannet - laatua

Olkoon kyseessä pieni 2-tahtimoottori tai 615 cd (10,0 litraa) V8 moottori, niin meiltä löytyy sopiva resepti jolla saadaan asiakasta tyydyttävä lopputulos. Meillä onnistuu täydenpalvelun sylinterinkansityöt jotka hoidetaan alan huippukalustolla, Sunnen kansikoneella. Tasojen oikaisukoneistukset, istukkarenkaiden vaihdot, istukoiden monikulma ?koneistukset, ohjaimien kunnostus ja vaihtotyöt ovat arkipäivää meille.

Kaikki mahdolliset korjaus ja muutostyöt syntyvät kauttamme. Moottoripyörien kansien (alkaen 4.00mm ohjaimet) kunnostus onnistuu meilllä. Myös alumiinikansien hitsaukset kuuluvat korjausvalikoimaamme.

Mikäli asiakas haluaa kauttamme kokonaisen moottorin, sovitaan budjetti ja aikataulu niin projekti luonnistuu. Viimeisin valmistunut projekti oli ?71 mallinen Rolls Royce V8 ?moottorin kokonaisvaltainen kunnostus jota voidaan luonnehtia lyhyesti: Vaikea ja työläs. Tämänkään moottorin kohdalla emme luovuttaneet ja nyt tiedämme paljonko tehoa on "riittävästi".

Kaikki tekemämme moottorit ajetaan Santala Racing Oy:n dynamometrissä halutun lopputuloksen varmistamiseksi. Moottoripyöräasiakkaat ohjaamme Make Ansavuoren dynamometriin.


Page has 11467 hits, [Login]