« Yritys


Custom Fabrication
     » V8 jakopää
     » V8 EFI kaasuläppä


Moottorit ja sylinterikannet


Amerikkalaiset


Euro + Japanilaiset


Moottoripyörät


VENOLIA - Mittatilausmännät


JESEL - Venttiilikoneiston osat


FERREA - Venttiilit


GOODSON - Tarvikkeet ja työkalut


 

Tarvitsetko varaosia joita ei enää tehdä?

Custom Fabrication? Mitä se on? Lyhyesti voidaan sanoa että, se on mittatilaus osavalmistusta pienissä 1-10 kpl sarjoissa. Mikäli asiakkaalla on tarve saada komponentti, jota ei ole enää markkinoilta ostettavissa, lienee ainoa mahdollisuus valmistaa sellainen mallin mukaan; jos sellainen on yleensä olemassa. Mikäli mallia ei ole, mallinnamme sen itse ja valmistamme yhteisesti sovitun mallin pohjalta halutun osan.

Käytössämme on sorvin lisäksi kaksi 3-akselista NC ?jyrsinkonetta, Bridgeport CNC ja Mazak V-75. Koneiden tarkkuus ja suorituskyky on varmasti riittävä autoja ja moottoripyöriä ajatellen.

Mitä me sitten olemme tehneet? Esimerkkinä voidaan mainita Museolaiva Pitkäpaaden peräsimen messinkiset kiinnike- ja ohjausosat. Jäljellä ei ollut juurikaan edes malliksi kelpaavia osia, koska ne olivat Ahdin takavarikoimia. Huonojen kuvien perusteella valmistimme tarvittavat osat.

Mikäli tarvitset V8-moottoriin 8-läppäisen EFI-imusarjan, käänny puoleemme. Valmistimme miltei kaikki osat itse: läppärungot, läpät, akselit, vivuston, imusarjan ja synkronointimekanismin. Työläs ja erittäin vaativa hanke mutta syntyi meidän toimesta. Muita asioita esimerkin vuoksi: remmijakopää ja integroitu vesipumppu Ford V8 moottoriin (ko tarve syntyi koska asensimme 5.0 litraisen V8 moottorin ?92 malliseen Sierraan) , imubetonikoneen puutuvien osien valmistus sekä rikkinäisten osien kunnostus, ketjuvarsilapion valmistus lahjaksi, mäntien kevennyskoneistuksia, venttiilitaskujen jyrsintää etc. etc.

Jos asiakas vain tietää mitä haluaa, olemme varmasti taho johon kannattaa ottaa yhteyttä.

?Helppo ja vaikea syntyy helposti ja nopeasti mutta mahdottomien hankkeiden kanssa pieni toimitusaika? :-)

Viimeisin uutuus valmistusteknologian puolelle on erittäin lujat alumiinien ja metallien liimausmahdollisuudet ? helpottaa suuresti hankkeissa joissa hitsaamisen mukanaan tuomaa lämpenemistä halutaan välttää.

Ford V8 Vesipumppu (aihio) Sierraa varten

Page has 9057 hits, [Login]