Custom Fabrication


Moottorit ja sylinterikannet


Amerikkalaiset


Euro + Japanilaiset


Moottoripyörät


VENOLIA - Mittatilausmännät


JESEL - Venttiilikoneiston osat


FERREA - Venttiilit


GOODSON - Tarvikkeet ja työkalut


KINSLER - Imusarjat


Muut tarvikkeet

 

Hi-Car - Laatu Ei Koskaan Poistu Muodista

Hi-Car Ky on korkealaatuisten moottorien, sylinterinkansien ja muiden komponenttien korjaukseen ja mittatilausvalmistukseen erikoistunut yhtiö. Tarkoituksemme on tarjota asiakkaalle paras mahdollinen ratkaisu siinäkin tapauksessa ettei markkinoilta löydy valmista komponenttia asiakkaan tarpeeseen. Pystymme tarjoamaan asiakkaalle monipuolisen valikoiman korkealaatuisia varaosia ja omavalmisteita olkoon kyseessä 35 hevosvoimanen 250cc moottoripyörä tai 2000 hv ahdettu alkoholimoottori. Kiihdytysautot, rata-autot, kilpamoottoripyörät sekä vakavat katuautot ovat ominta alaamme unohtamatta kuitenkaan vanhempia harrasteautoja.

?Quality Never Goes Out Of Fashion? - Vain paras mahdollinen ratkaisu tyydyttää meitä. Yhtiö on toiminut jo yli 20 vuotta ja vastaa edelleen ajan haasteeseen!

Olemme näille sivuille koonneet esimerkkejä toiminnastamme ja vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiin. Toivomme, että näiden sivujen avulla voimme auttaa asiakkaitamme hahmottamaan, miten pystymme parhaiten palvelemaan heitä ja millaisissa asioissa meihin kannattaa olla yhteydessä.

Ota rohkeasti yhteyttä! Ja ylläty positiivisesti.

615 V8 - tehoja sopivasti

Page has 25412 hits, [Login]